Hagi il cheama pe AHMETOV cu milioanele la Constanta: Lucescu ANTRENOR la Viitorul! :) Revolutia de 20 de milioane de romani in Liga I

Gheoghe Hagi Mircea Lucescu Viitorul Constanta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2012, 19:05
Data actualizarii: Duminica 03 Iunie 2012, 19:12

Toti romanii sunt alaturi de echipa lui Hagi. Viitorul va avea cei mai multi suporteri dintre toate echipele de Liga I! Steaua, Dinamo si Rapid se vor uita cu invidie la milioanele de fani pe care Hagi ii va atrage alaturi de el.

La fel cum si-a propus si in cariera de jucator, Hagi vrea sa ajunga campion si ca patron. Are un plan serios care trebuie s-o duca pe Viitorul in top dupa 5 ani. Hagi nu va investi singur la Constanta. Primeste alaturi de el si alti investitori care sa contribuie la bugetul clubulu.

"Sunt constient ca daca fac un lucru, il fac sa fiu cel mai bun. Numai in timp poti crea un lucru, nu de azi pe maine. E clar ca nu voi ramane singur la Viitorul, voi avea parteneri seriosi langa mine. Am societate pe actiuni si vor exista actionari", a spus Hagi la Dolce Sport.

Fostul 10 al nationalei are ganduri mari. L-ar putea avea antrenor in cativa ani chiar pe Mircea Lucescu, dispus sa-si incheie cariera la Constanta. "Sa vina Ahmetov langa mine si atunci mi-l permit pe domnul Lucescu. Glumesc. Oricum, Lucescu e unul dintre oamenii de la care am invatat mult, am preluat lucruri si voi da mai departe la randul meu", a spus Hagi in dialog cu antrenorul lui Sahtior.

"Mai promoveaza unul, doi copii, mai vedem ce se intampla acolo", a fost replica lui Lucescu la oferta primita de la omul pe care l-a pus capitan la nationala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!