Hagi a investit toti banii castigati in Nationala Romaniei! Vezi cifrele celui mai serios PROIECT facut de cel mai bun jucator roman din istorie!

Duminica 03 Iunie 2012, 15:24

	Hagi a investit toti banii castigati in Nationala Romaniei! Vezi cifrele celui mai serios PROIECT facut de cel mai bun jucator roman din istorie!

Gheorghe Hagi a facut din Viitorul Constanta o echipa de Liga 1. Performantele sunt cu atat mai mari, cu cat reusita este parte a unui plan. Un plan de milioane!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Hagi a avut de multa vreme in plan sa faca o academie care sa pregateasca jucatori in cele mai bune conditii. Locul, pastrand proportiile, se poate compara cu La Masia, celebrul centru sportiv al Barcelonei.

Locul in care s-au format "extraterestrii" a fost copiat de Hagi, iar rezultatele au inceput sa apara. Echipa cu care a promovat este formata din mai multi oameni de la Academia Hagi, iar in viitor vor fi si mai multi.

Gica a investit peste 12 milioane de euro in Academie, mare parte din banii pe care i-a castigat din fotbal.

Are 5 jucatori la nationala U-19 si alti cinci juniori la alte lotul nationale, mai mici.

Are stabilit ca pana la Campionatul Mondial din 2018, Nationala mare sa fie alcatuita numai din jucatori produsi de Academia Hagi.

Proiectul sau este primul de acest fel in Romania, este cea mai mare baza de pregatire din tara noastra si a fost imaginata in cele mai mici detalii de cel mai mare jucator de fotbal din istoria Romaniei.

Totul a inceput in urma cu 3 ani, cand Hagi a inceput sa caute copii talentati peste tot in tara.

Cu cat proiectul a crescut, investitiile au fost mai ample, Hagi s-a vazut nevoit sa-si vanda si casa de la Constanta pentru a le asigura banii pentru performanta.

3 infrangeri are Viitorul Constanta in acest sezon in Liga 2, are cea mai buna aparare si cel mai bun atac.

In Liga 2 a jucat numai doua sezoane, iar de la anul va fi prima echipa, dupa Farul, care reprezinta Constanta in Liga 1.

Gica Hagi ar putea fi antrenorul echipei in noul sezon de liga 1.

BRAT