Gigi Becali se teme să nu fie otrăvit de Putin! Decizia luată pentru a nu întra în conflict cu liderul de la Kremlin

Gigi Becali FCSB Război în Ucraina Vladimir Putin Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 17:17
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 17:22

Patronul FCSB, Gigi Becali, se teme că ar putea avea de suferit dacă îl va supăra pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, iar din acest motiv și-a îndulcit discursul la adresa acestuia.

Vladimir Putin a demarat pe 24 februarie un atac sângeros în Ucraina, pentru a pedepsi țara vecină pentru aspirațiile sale occidentale, deși motivul invocat de ruși a fost cel al „denazificării și demilitarizării”.

Rușii fac prăpăd în țara vecină și protrivit informațiilor venite de la Kyiv, toți cei care refuză să colaboreze cu ivadatorii în orașele controlate de ruși sunt eliminați.

Gigi Becali se teme că în cazul în care Rusia ar ieși câștigătoare din acest conflict, Putin ar putea ordona ca toți cei care au avut atitudini neprietenoase la adresa sa să fie pedepsiți, motiv pentru care a hotărât să nu mai vorbească în public despre liderul de la Kremlin.

„Mi-e frică de el. Ce văd eu că face omul ăsta, mi-e frică. Nu vorbesc eu despre el, Doamne milueşte. Dacă zice: ”cine a avut atitudine neprietenoasă să fie otrăvit”? Nu mă bag, nu vreau să vorbesc despre el. Dacă îl vad, fug.

Doamne fereşte! Omul ăsta... nici măcar nu trebuie să stai în faţa lui. Eu am vorbit despre război, dar eu nu-mi permit să vorbesc despre Putin, pentru că mi-e frică. Pe cuvânt că mi-e frică”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cei vinovaţi pentru atrocităţile de la Kramatorsk trebuie traşi la răspundere, afirmă Consiliul Europei

Comisarul pentru drepturile omului al Consiliului Europei, Dunja Mijatovic, a susţinut sâmbătă că cei responsabili pentru încălcări grave ale drepturilor omului, precum atacul asupra gării din oraşul ucrainean Kramatorsk, trebuie să fie traşi la răspundere, transmite agenţia de presă HINA.

Potrivit autorităţilor ucrainene, cel puţin 50 de persoane, printre care copii, au fost ucise vineri în timp ce aşteptau în gara din Kramatorsk pentru a fi evacuate către zone mai sigure din Ucraina.

„Astfel de atacuri pot, de asemenea, să constituie crime de război conform dreptului umanitar internaţional”, a subliniat Mijatovic.

Oraşul Kramatorsk se află în partea din Donbas controlată de Ucraina. Restul Donbasului se află din 2014 sub controlul separatiştilor pro-ruşi, iar Moscova a făcut din cucerirea întregii regiuni obiectivul său prioritar după ce şi-a retras trupele din zona Kiev şi din nordul Ucrainei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!