VIDEO Gigi Becali nu-l iartă pe Nicușor Dan: „L-am pus primar pe Talalachi! Eu l-am văzut după față!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2023, 13:43
Data actualizarii: Joi 01 Iunie 2023, 13:44

Gigi Becali îl acuză pe Nicușor Dan pentru că FCSB nu va putea juca pe Arena Națională în luna iulie. 

FCSB, care s-a clasat pe locul 2 în ediția 2022-2023 a campionatului, în spatele Farului Constanța, va începe parcursul european de pe 27 iulie, în turul 2 preliminar UEFA Conference League. Numai că, echipa patronată de Gigi Becali nu va putea să joace meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, pentru că pe 26 iulie stadionul va găzdui concertul lui Depeche Mode la București. 

FCSB, alungată de pe Arena Națională și Ghencea 

Evenimentul necesită o pregătire riguroasă, așa că FCSB este nevoită se plece din capitală și pentru primele două meciuri din campionat, locația aleasă fiind noua arenă de la Târgoviște. Însă, această decizie îl deranjează teribil pe Gigi Becali. 

Omul de afaceri îl găsește vinovat pe Nicușor Dan pentru că clubul roș-albastru nu poate evolua pe cel mai mare stadion al țării. Totodată, legat de această speță, nu a fost uitat nici Florin Talpan, care împiedică accesul FCSB-ului pe  arena din Ghencea de mai bine de un an. 

„Deci avem Național Arena… Dar avem un Tralalachi, pe care Tralalachi l-am pus primar la Capitală. Pe Tralalachi… Doamne iartă-mă, dar așa ceva numai în România se poate întâmpla. Doar după față trebuia să-l vedem. Eu l-am văzut după față.

Păi dacă îl pui pe Tralalachi și face el concerte. Păi noi de ce am făcut stadionul? Să jucăm fotbal. Ne-a trimis de la Primărie că e concert. Că Tralalachi face concert. Pe stadion…

Și mai avem un stadion Ghencea, unde e Talpan. Și lui Talpan nu-i place. Și noi nu avem unde să jucăm. Echipa care aduce sute de milioane din calificări. Dar nu spun mai multe. Nu spun ce s-a întîmplat cu Rapidul, cu toate echipele…

Eu spun doar atât: este a douăzecea participare la rând în cupele europene. Dacă voi nu le luați în calcul, e problema voastră. Eu le iau. Sunt de 20 de ani în fotbal și e a douăzecea oară la rând califcare în cupele europene”,  a spus Gigi Becali la conferința de presă susținută pe 1 iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!