Gigi Becali, discurs șocant în direct. A trecut de la FCSB, la Donald Trump, Dan Diaconescu și filme pentru adulți

Gigi Becali Dan Diaconescu Donald Trump FCSB Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 19:25
Data actualizarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 19:32

Gigi Becali a intervenit la TV și a discutat despre mai multe subiecte referitoare la FCSB și la campionatul intern, însă la un moment dat a făcut o trecere abruptă.

În intervenția avută la Digisport, vineri seară, Becali a reiterat că este "stăpânul" clubului FCSB și va decide tot la echipă, indiferent de eventualele sancțiuni pe care le poate dicta Federația Română de Fotbal.

Gigi Becali, discurs șocant în direct

"O să mă schimbe pe mine cineva până mor? Eu comand tot ce am eu până pun mâinile pe piept. Ce e al altuia, e al altuia, dar eu sunt stăpân pe ce am. Nu numai fotbal, ci pe tot ce e al meu!", a spus Becali.

Ulterior, moderatorul a vrut să îi adreseze o altă întrebare, însă Gigi Becali a intervenit cu un discurs bizar despre cu totul alte subiecte, unele care nu fuseseră abordate până la momentul respectiv.

"Dar ce vrei să fac, mă, să intru în nebunia lumii? Eu nu intru în nebunia lumii. Cum adica aia, dacă ea este curvă și face filme porno, păi, normal, că a primit bani", a spus Becali.

"Cine? Nu știm. Despre ce e vorba?", a venit întrebarea din studio.

Becali a continuat și a discutat atât despre Donald Trump, cât și despre Dan Diaconescu.

"Curva lui Trump, nu? Adică dacă ea e curvă... a înnebunit lumea. Vrei să intri în nebunia lumii? Asta e nebunia lumii, d-aia fac o trecere bruscă. Se întâmplă lucruri nebune în lume.

Eu nu intru în nebunia lumii. Dan Diaconescu e adevărat... nu trebuia, nu zic eu că e moral, dar să-l arestezi că vor ele bani și 3 ani de zile le dă bani și se culcă cu ele ... păi, bă, bărbatul vrea femeie mai tinerică. A înnebunit lumea! Cu curvă n-ai voie, dar cu bărbat ai voie. E Săptămâna Mare, și ce?

Eu am făcut o paralelă. Eu n-o să înnebunesc. Ce, să mă comande pe mine Federație pe banii mei?", a mai spus Becali.

Cazurile la care Gigi Becali a făcut referire

  • Săptămâna trecută, marele juriu din Manhattan l-a pus sub acuzare pe fostul președinte american Donald Trump în cazul banilor plătiți prin intermediul avocatului Michael Cohen actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels. Scopul acestei plăți ar avea legătură cu o presupusă aventură între cei doi, pe când Daniels avea 27 de ani, iar Trump 60 de ani. (DETALII AICI)
  • Dan Diaconescu a fost ridicat, joi, de polițiști din locuința lui din București, într-un dosar în care se fac acuzații de act sexual cu minori și folosire a prostituției infantile. Diaconescu ar fi plătit - spun surse din anchetă - pentru a avea de mai multe ori relații intime cu două adolescente gemene, minore, și ar fi căutat o fată căreia să-i cumpere virginitatea. "Totul este o invenție", a declarat el joi seara. (DETALII AICI)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!