Gerard Pique, surprins alături de 'prietena specială' pentru prima oară după anunțul despărțirii de Shakira

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 20:40
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 20:41

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) s-au despărțit după 12 ani de relație. 

Anunțul despărțirii a venit după ce s-a scris despre faptul că fotbalistul Barcelonei a înșelat-o cu o tânără din anturajul lui Riqui Puig, coechipierul său. Shakira a postat un comunicat oficial în care anunța ruptura de fundașul spaniol, fără să ofere însă alte detalii.

Cu toate astea, în presa catalană au apărut constant detalii legate de despărțirea celor doi, iar conform acestora, Pique locuia singur de ceva timp într-un apartament pe care îl deținea. Jurnalistele Laura Fa și Lorena Vazquez au oferit noi informații despre Gerard Pique în cadrul podcastului 'Mamarazzis', ce aparține de El Periodico de Catalunya. 

Conform noilor detalii, Pique a „întors deja pagina” după relația cu Shakira, iar recent ar fi apărut deja în compania „prietenei speciale”, tânără blondă de 22 de ani pe care a cunoscut-o prin intermediul coechipierului său, scrie cotidianul SPORT

„Știam că are o prietenă specială, însă e mult mai specială decât am presupus noi. Pique și prietena sa specială au fost văzuți având o atitudine complice și afectuoasă în dimineața zilei de joi într-o localitate de pe coasta catalană”, au informat cele două jurnaliste. Mai multe surse au confirmat informațiile aduse de cele două. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!