GALERIE FOTO Detalii despre tânăra cu care Pique ar fi înșelat-o cu Shakira! S-au cunoscut prin intermediul unui coechipier de la FC Barcelona: „El voia să se despartă de ceva timp!” 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 18:00
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 18:22

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) au decis să pună punct relației pe care o aveau de 12 ani! 

Anunțul nu a fost unul surprinzător, în contextul în care în presa internațională au apărut informații conform cărora fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreață. Shakira a anunțat oficial despărțirea prin intermediul unui comunicat. 

Decizia definitivă de a se despărți vine după ce Shakira ar fi încercat în două rânduri să găsească o cale pentru ca cei doi să rămână împreună, informează 20minutos. Sursa citată informează că deși relația lor nu mai funcționa la fel de bine, cântăreața îl iubea atât de mult pe Pique încât a încercat să facă tot posibilul pentru ca relația să nu se destrame. 

Cei doi ar fi fost deja separați de ceva timp, în ciuda faptului că despărțirea oficială a fost comunicată în această săptămână. Mai mult, s-a scris că Pique locuiește de ceva timp singur, într-un apartament pe care și l-a cumpărat. 

Pique, surprins alături de o blondă de 22 de ani 

Zvonurile de infidelitate a lui Gerard Pique au fost numeroase în ultimul timp, iar conform celor de la Marca, fundașul Barcelonei ar fi fost surprins în compania unei blonde de 22 de ani. Sursa citată informează că tânăra este o prietenă a iubitei coechipierului său, Riqui Puig. 

„Pique a vrut să se despartă de ceva timp, însă Shakira nu și-a dorit asta. Nu pot spune cu exactitate ce relație are Pique cu acea fată, însă știu că a făcut-o pe Shakira să se simtă rău”, a spus jurnalista Lorena Vazquez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!