GALERIE FOTO „Ai uitat niște haine!” Georgina s-a pozat în avionul privat și și-a enervat urmăritorii cu ținuta sa 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 22:22
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 22:22

Georgina Rodriguez (29 ani) este obișnuită să fie în centrul atenției încă de când relația cu Cristiano Ronaldo a fost oficializată. 

Cei doi formează un cuplu din 2017, după ce s-au cunoscut în magazinul de lux în care Georgina era vânzătoare. De atunci, modelul cu origini argentiniene a devenit un influencer de succes, având câștiguri impresionante și colaborări cu brand-urile de top. Georgina este invitată și la cele mai importante evenimente mondene, fiind nelipsită de la Fashion Week-uri din orașele de top.

Georgina, 'taxată' de fanii săi 

Zilele trecute, Georgina a zburat la Paris pentru a participa la Paris Fashion Week, iar ținuta aleasă pentru zborul cu avionul privat și fotografiile postate au stârnit indignare. Internauții au certat-o pe partenera lui Cristiano Ronaldo, care purta o ținută extrem de scurtă, lăsând la vedere formele sale. 

Fotografiile postate au strâns peste 1.8 milioane de aprecieri, însă și mii de comentarii, iar unele dintre ele au fost dure la adresa modelului. 

„Obișnuiai să fii drăguță, încă ești frumoasă, dar modestia contează. Las-o mai moale cu ceasurile și bijuteriile, nu ești rapper”, i-a scris o urmăritoare. 

„Ai uitat niște haine”, „Nicio femeie nu ar trebui să posteze astfel de poze public”, „Respectă țara în care trăiești”, au mai scris și alți urmăritori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!