EXCLUSIV George Simion, la un pas să rămână fără brânză la nuntă! Gigi Becali, supărat pe o declarație a politicianului: „Gata brânza!”

george simion Gigi Becali Nuntă George Simion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 11:22
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 12:00

Gigi Becali (64 de ani) a fost la pas să-și retragă darul de nuntă pentru George Simion: 2.000 kg de brânză.

George Simion se va căsători în luna august, iar Gigi Becali i-a promis un cadou de nuntă special: 2.000 kg de brânză. Latifundiarul din Pipera a fost însă la un pas să-și retragă darul când a auzit că politicianul a susținut în trecut că „Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali”.

Patronul FCSB a revenit asupra declarațiilor și a spus că îi va lăsa brânza așa cum i-a promis-o, însă va rupe prietenia cu acesta dacă nu își va cere scuze.

Becali: „Dacă a zis așa, îi iau brânza!” :)

„Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A răma că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta....

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză. Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.

Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânar. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”.

George Simion, cadou inedit de la Gigi Becali

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză”, spunea George Simion, la începutul lunii august.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!