EXCLUSIV Darius Olaru și-a aflat pedeapsa! Gigi Becali a anunțat ce amendă va primi mijlocașul

Darius Olaru (24 de ani) a primit cartonaș galben la finalul meciului cu Viking, de pe Arena Națională, și va lipsi la returul din Norvegia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 10:38
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 12:02

Gigi Becali a anunțat în direct la PRO ARENA că Darius Olaru va primi o amendă de cinci mii de euro pentru gafa sa din minutele de prelungire ale meciului cu norvegienii de la Viking.

Olaru, sancționat pentru gafa din finalul meciului cu Viking

„Am vorbit și eu cu el și i-am zis ca să-i dea 5.000 de euro amendă.

El nu avea dreptate. Ianis Stoica a făcut un fault și a luat meritat cartonaș galben și atunci de ce să te duci tu ca să iei galben și să fii eliminat. A greșit, așa că va fi amendat”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Darius Olaru, suspendat pentru Viking - FCSB

Pentru returul de peste o săptămână, din Norvegia, FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru, care a ajuns la trei cartonașe galbene văzute în preliminariile Conference League și va fi suspendat.

La meciul cu Viking, Darius Olaru a văzut cartonașul galben în ultimul minut de joc. Ianis Stoica a fost avertizat pentru un fault din spate, iar Olaru a mers imediat la arbitru pentru a cere explicații. Momentul nu a fost surprins de camerele TV, însă, cel mai probabil, mijlocașul ofensiv a fost avertizat pentru proteste.

Modifică setările cookies