FRF declara RAZBOI mafiei pariurilor!

FRF Pariuri Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Octombrie 2008, 14:22
Data actualizarii: Joi 16 Octombrie 2008, 14:43
FRF acuza "mafia pariurilor" si institutii ale statului de influentarea, prin "presiuni si actiuni ilicite", a deciziei Curtii de Apel Bucuresti, in procesul cu Loteria Nationala.

Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dat dreptate Loteriei Nationale in procesul cu FRF, sefii fotbalului romanesc au emis un comunicat de presa in care acuza "mafia pariurior" de influentare a deciziei. Initial, Tribunalul Bucuresti daduse dreptate FRF-ului si obligase Loteria Nationala sa plateasca 20 la suta din incasarile din pronosticuri sportive. Desi Ionut Lupescu a anuntat, ieri, ca FRF-ul va ataca aceasta decizie, suma pe care Federatia o poate pierde este de aproximativ 5 milioane de euro.

"Federatia Romana de Fotbal isi exprima surprinderea fata de decizia 400/2008 a Curtii de Apel Bucuresti, prin care completul, format din doamnele judecatori Cornea Maria Speranta si Rosu Elisabeta, a admis apelul formulat de CN Loteria Romana si a desfiintat in tot hotarârea Tribunalului Bucuresti.

Indiferent care sunt motivele din hotarare, pe care la aceasta data nu le cunoastem, aratam ca aceasta decizie nu poate sa fie decat rezultatul nenumaratelor presiuni si actiuni ilicite pe care Mafia Pariurilor le-a desfasurat din momentul actionarii in judecata a celor mai mari case de pariuri din tara. Presiunile se exercita la nivelul instantelor care solutioneaza dosarele, la nivelul avocatilor care ne reprezinta, la nivelul expertilor numiti de instanta si al oricaror persoane care au legatura si inrâurire asupra solutionarii dosarelor.

Aceste grupuri de interese actioneaza concertat, avand concursul declarat al institutiilor Statului, pentru intimidarea persoanelor enumerate mai sus, in incercarea disperata de a evita pronuntarea unor hotarâri prin care sa fie obligati la respectarea dispozitiilor Legii 69/2000 a Educatiei Fizice si Sportului, respectiv la plata procentului de 20% din incasari", se arata intr-un comunicat de pe site-ul www.frf.ro

Reactia Consiliului Superior al Magistraturii a fost taioasa: "Consiliul superior ii cere federatiei sa scrie ce presiuni au fost pentru facute, altfel, FRF are o atitudine inaceptabila si de natura sa arunce nejustificat indoiala asupra instantelor de judecata din Romania", a declarat doamna Cecilia Morariu, purtator de cuvant al CSM.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!