FOTO SOCANT! Si-au batut joc de sute de milioane de euro! Imaginile care te fac sa te gandesti ce LUX e in Romania! Citeste povestea incredibila:

Grecia Jocurile Olimpice 2004 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 August 2012, 19:53
Data actualizarii: Marti 28 August 2012, 19:57

Una dintre tarile cu cele mai mari probleme din lume a reusit o "performanta" oribila!

Acum 8 ani, Grecia investea 15 miliarde de dolari pentru a putea organiza Jocurile Olimpice din 2004. Pentru a se ridica la nivelul asteptarilor, grecii au investit enorm in infrastructura si au ridicat niste arene superbe.

Problemele au inceput insa dupa ce s-au terminat - au fost construite si arene pentru sporturi precum softball care nu au prezentat niciun interes dupa JO. Oficialii greci au recunoscut ca planificarea a fost prost facuta si nimeni nu s-a gandit la ce se va intampla dupa terminarea Jocurilor Olimpice.

Totusi, exista zone care sunt inca folosite - stadionul olimpic, satul olimpic, centrul media si ale cateva arene mai mici sunt in continuare ca acum 8 ani. Altele sunt insa in paragina!

Centrul acvatic, terenul pentru volei, arena pentru softbal arata groaznic. Pe langa aceasta, masivul Helliniko Olympic Complex, unde au avut loc multe evenimente, arata de parca a fost abandonat.

Imaginile sunt socante. CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!