FOTO INCREDIBIL! Ruinele moderne din Grecia! Cum arata arenele de 9 MILIARDE, parasite la 10 ani dupa Jocurile Olimpice!

FOTO INCREDIBIL! Ruinele moderne din Grecia! Cum arata arenele de 9 MILIARDE, parasite la 10 ani dupa Jocurile Olimpice!

Imagini apocaliptice in Grecia, in locul in care acum 10 ani Jocurile Olimpice se intoarceau in locul in care s-au nascut. 

Grecii au investit 9 miliarde de euro pentru a organiza Jocurile Olimpice din 2004, o competitie desfasurata cu succes in ciuda emotiilor organizatorilor, care se temeau ca arenele si infrastructura nu vor fi gata la timp. 

Au trecut 10 ani de atunci, iar Grecia a fost lovita de o criza crunta, care a insemnat abandonarea arenelor sportive. In afara stadioanelor pe care se joaca fotbal, restul de arene concepute pentru diferite discipline sportive au fost parasite, iar statul grec nu mai are bani sa investeasca in intretinerea lor. 

Astfel, arenele olimpice se transforma treptat in ruine moderne, asta intr-o tara care mai rezista din punct de vedere economic datorita ruinelor antice vizitate de milioane de turisti in fiecare an. 

Sursa foto: Getty / Guliver

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies