FOTO INCREDIBIL! Ruinele moderne din Grecia! Cum arata arenele de 9 MILIARDE, parasite la 10 ani dupa Jocurile Olimpice!
6 2014 17:22

FOTO INCREDIBIL! Ruinele moderne din Grecia! Cum arata arenele de 9 MILIARDE, parasite la 10 ani dupa Jocurile Olimpice!

Imagini apocaliptice in Grecia, in locul in care acum 10 ani Jocurile Olimpice se intoarceau in locul in care s-au nascut. 

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Grecii au investit 9 miliarde de euro pentru a organiza Jocurile Olimpice din 2004, o competitie desfasurata cu succes in ciuda emotiilor organizatorilor, care se temeau ca arenele si infrastructura nu vor fi gata la timp. 

Au trecut 10 ani de atunci, iar Grecia a fost lovita de o criza crunta, care a insemnat abandonarea arenelor sportive. In afara stadioanelor pe care se joaca fotbal, restul de arene concepute pentru diferite discipline sportive au fost parasite, iar statul grec nu mai are bani sa investeasca in intretinerea lor. 

Astfel, arenele olimpice se transforma treptat in ruine moderne, asta intr-o tara care mai rezista din punct de vedere economic datorita ruinelor antice vizitate de milioane de turisti in fiecare an. 

Sursa foto: Getty / Guliver



10 comentarii
 • 9 2014
  bill grecii sunt emblem prostiei desavarsite; niste putori ordinare; niciodata nu au muncit si nici nu ovor face; rebuturi sociale -isi merita soarta din plin....
 • 8 2014
  Mw3 Suji cucu la olteni ;)...
 • 7 2014
  robert asa arata viitorul omenirii.ce se intampla acum in Grecia e doar inceputul...sper sa ma insel....
 • 7 2014
  rrr Pai daca nu ni da guvernu'......
 • 7 2014
  Oltenii oltenii urmatoarea oprire Grecia!...
 • 6 2014
  const Alo, „Dorel” de la Gîndul ruinele moderne din România postdecembristă de ce nu le da-ți? Nu aveți ok politic? Să-și vadă UE opera din România....
 • 6 2014
  Nume Uitativa la poza 3/17 si zicetimi si mie ce vedeti in partea jos-central. e uimitor....
 • 6 2014
  napper noroc ca nu e in romania ca atunci ziceati ca doar in romania se poate asa ceva.....
 • 6 2014
  Eu Abia ce am venit din concediu din grecia intradevar grecia este la pamant si supravietueste datorita istoriei care intradevar pot spune ca la acest capitol are cu ce se mandrii, pacat ca aceasta tara minunata cu oameni minunati si foarte cumsecade, au ajuns in acest hal, am discutat cu oameni de acolo le'au taiat din pensii 60-70% la salarii la fel desii preturiile sunt aceleasi nu au scazut deloc....
 • 6 2014
  igor doamne fereste, sa vezi si sa nu crezi...
BRAT