FCSB, pagubă pentru Gigi Becali?! Cristi Borcea dezvăluie: „Financiar e pe minus mult!”

Cristi Borcea FCSB Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 11:17
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 11:19

FCSB nu a mai câștigat titlul în Superliga României de opt ani, în ciuda investițiilor făcute de Gigi Becali. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a investit extrem de mult la echipă în vara anului trecut spre deosebire de alte sezoane, asta și după ce a obținut calificarea în grupele UEFA Europa Conference League. Gigi Becali a plătit nu mai puțin de 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, plus încă 1.5 milioane de euro pentru Andrea Compagno. 

Deși finanțatorul a investit mult mai serios față de alți ani, FCSB a ratat titlul și anul acesta, însă de această dată în fața Farului Constanța, terminând sezonul pe locul al doilea. Gigi Becali anunța schimbări majore la echipă în ceea ce privește cheltuielile, iar motivul principal ar fi faptul că în acest moment patronul este în pierdere

Cristi Borcea, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, căruia Gigi Becali îi este naș, a vorbit despre investiția făcută de omul de afaceri la gruparea roș-albastră, dezvăluind că acesta este „pe minus”. Borcea a declarat că el nu ar fi rezistat în locul lui Gigi Becali în fotbal. 

„(n.r. cum crede că va mai rezista Gigi Becali în fotbal) Eu nu aş mai fi rezistat. Vedeţi, trec şi anii peste noi. În momentul în care eram aveam disputa, venea naşul la meciuri. Era disputa între noi, competiţia între noi.

Acum nu mai vine la meciuri şi nu mai este aşa implicat. Dar, oricum, financiar este pe minus mult! Pentru naşul, la câţi bani are, este o jucărie!”, a declarat Cristi Borcea conform Sport Total FM.

FCSB, pe pierdere în 2022! Cât a trebuit să scoată Gigi Becali din buzunare pentru a acoperi „gaura” de la club

FCSB a încheiat anul 2022 cu pierderi de aproximativ 1,5 milioane de euro, potrivit Fanatik, deși au avut încasări semnificative din transferuri și din calificarea în grupele Conference League.

În ciuda faptului că FCSB a obținut încasări importante din calificarea în grupele Conference League și din vânzarea de bilete la meciuri, pierderile înregistrate în anul 2022 sunt explicabile prin investițiile mari făcute în transferuri, în special în vara acelui an.

În comparație cu anul anterior, când FCSB a obținut venituri semnificative din vânzarea jucătorilor precum Dennis Man și Olimpiu Moruțan, în 2022 singura plecare pe bani mulți a fost a lui Florin Tănase, care a adus 3 milioane de euro în conturile clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!