GALERIE FOTO Familia Lewandowski a strălucit pe Camp Nou! Soția sexy a atacantului și-a etalat abdomenul tonifiat sub privirile tuturor 

Anna Lewandowska Camp Nou Robert Lewandowski Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 13:16
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 13:18

Robert Lewandowski (34 ani) a fost unul dintre transferurile de marcă făcute de FC Barcelona în această vară. Catalanii au insistat pentru mutarea care i-a costat 45 de milioane de euro. 

Atacantul polonez a debutat perfect în UEFA Champions League alături de FC Barcelona, care s-a impus cu 5-1 în fața campioanei Cehiei, Viktoria Plzen. Robert Lewandowski a marcat un hat-trick pe Camp Nou, chiar sub privirile soției sale, care a împlinit miercuri 34 de ani.

Anna Lewandowska și fotbalistul s-au căsătorit în 2013 și au împreună două fetițe. Cei doi s-au mutat deja în Barcelona, soția jucătorului fiind vizibil încântată de schimbarea „de peisaj”. 

Anna Lewandowska, apariție de zile mari pe Camp Nou

Anna Lewandowska este antrenor personal și antreprenor, fiind multiplă medaliată la karate, având trei medalii câștigate la Campionatele Mondiale de senioare, șase medalii europene la diferite categorii de vârstă (două la senioare) și 29 de medalii naționale. Din 2013, Anna a devenit și nutriționist, fiind cunoscută și pentru faptul că se ocupă de dieta soțului său. 

Soția jucătorului a fost prezentă pe Camp Nou, acolo unde a atras toate privirile cu apariția sa. Anna a fost surprinsă intonând imnul Barcelonei, iar ținuta sa nu a trecut neremarcată. Poloneza a ales să poarte un top de tip bustieră, care îi evidenția abdomenul tonifiat, împreună cu o pereche de jeanși cu talie înaltă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!