GALERIE FOTO Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cum arată rochia care îi pune în evidență picioarele 

emma raducanu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 13:28
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 13:44
Emma Răducanu a participat la un eveniment organizat de celebrul brand Tiffany&Co, a cărui imagine o și reprezintă.

Tânăra de 19 ani a ales să poarte o rochie spectaculoasă, care i-a pus în valoare fizicul de invidiat și, în mod deosebit, picioarele lungi și tonifiate. 

După succesul de la US Open 2021, una dintre primele reușite pe piața publicitară a fost semnarea unui contract cu producătorul de bijuterii și obiecte de lux newyorkez, Tiffany & Co., parteneriat anunțat într-un eveniment găzduit de Vogue în capitala Marii Britanii. 

Prin acest contract semnat, Emma Răducanu a intrat într-un club select al ambasadorilor Tiffany & Co., printre care se mai regăsesc Beyonce sau Jay-Z. 

Evening Standard a informat că bijuteriile purtate de Emma Răducanu în timpul finalei de la US Open însumează valoarea de 27,625 de lire sterline, adică peste 32,000 de euro. 

Sportiva anului 2021
 

The Sunday Times a numit-o pe Emma Răducanu „sportiva anului 2021”, ca rezultat al performanței istorice semnate în Openul American, informează Sky Sports.

Grație celor 10 victorii legate fără set pierdut la Flushing Meadows, Emma Răducanu a devenit prima campioană de Grand Slam din Marea Britanie din 1977, când Virginia Wade se impunea în finala Wimbledon. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!