VIDEO EXCLUSIV Emil Boc, zis și 'Rafa Nadal de la Cluj Napoca'! Imagini geniale de la meciul de retragere al lui Tecău! Cum l-a imitat pe 'regele zgurii'

Emil Boc Horia Tecau Sports Festival Cluj Napoca Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2022, 12:52
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2022, 12:53

Horia Tecău (37 ani) s-a retras oficial din activitate, în cadrul evenimentului special organizat la Cluj, Sports Festival. 

Nume importante din tenis și fotbal au fost prezente la meciul de retragere al lui Horia Tecău, care a făcut pereche pe teren cu Bethanie Mattek-Sands, alături de care a cucerit titlul la Australian Open în urmă cu 10 ani. Simona Halep a jucat alături de antrenorul său, Patrick Mouratoglou, meciul desfășurându-se sub privirile a 10.000 de spectatori. 

Emil Boc, 'Rafa Nadal de la Cluj Napoca'! Imagini geniale 

La meci a participat și primarul Clujului, Emil Boc, cel care la un moment dat, a fost invitat în teren, pentru a juca împotriva lui Halep și Tecău, făcând echipă cu Stere Halep, tatăl Simonei. Boc a intrat rapid în jocul evenimentului și a intrat degajat pe teren, cu racheta în mână, imitându-l pe campionul de la Roland Garros din 2022, Rafael Nadal. 

Primarul Clujului a început prin a-și aranja sticlele de apă, așa cum obișnuiește legendarul iberic, iar apoi a început să sară, dând semne că s-ar încălzi. Ulterior, Boc i-a imitat și 'ritualul' ultra-cunoscut al lui Nadal înainte de a servi, stârnind hohote de râs în sală. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!