Ce masina conduce afaceristul care a construit 1 metru de autostrada cu bani din buzunarul propriu! Stefan Mandachi, initiatorul unui protest inedit

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2019, 16:12

	Ce masina conduce afaceristul care a construit 1 metru de autostrada cu bani din buzunarul propriu! Stefan Mandachi, initiatorul unui protest inedit

Stefan Mandachi, un afacerist sucevean in varsta de 33 de ani, detinator al unui lant de fast fooduri cunoscut in Romania, a construit un metru de autostrada cu 4.500 euro.

4.500 de euro a cheltuit suceveanul Stefan Mandachi pentru a construi 1 metru de autostrada. Este primul metru de autostrada facut vreodata in Moldova. Acesta a ales sa protesteze intr-un mod inedit fata de inabilitatea autoritatilor de a construi un drum expres care sa lege Moldova de restul tarii.

Mandachi este proprietarul unei companii cu peste 850 de angajati, care are o cifra de afaceri de 27.6 milioane euro.

Afaceristul sucevean a initiat campania Romania vrea autostrazi si cere si altor oameni potenti financiar sa i se alaturi in incercarea de a convinge autoritatile sa investeasca in infrastructura.

Stefan Mandachi este avocat de profesie, dar a intrat de mai multi ani in afaceri. El se autointituleaza "taran de la Sfantu Ilie".

Ce masini conduce Stefan Mandachi


Patron al unei firme cu o cifra de afaceri de 27.6 milioane euro, Stefan Mandachi este unul dintre romanii care au reusit sa dea lovitura. Acesta are deja o avere impresionanta, care ii permite sa nu-si faca griji pentru ziua de maine.

Stefan Mandachi detine mai multe masini si nu o data s-a fotografiat cu bolizii pe care ii conduce.

In Romania, el conduce un SUV Mercedes cu care isi poate face treaba pe drumurile proaste din Moldova. La Dubai, el se plimba, insa, cu Lamborghini!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies