GALERIE FOTO Ea îl eclipsează pe unul dintre cei mai buni portari din lume! Detaliul surprinzător observat de fani la ultima poză postată 

Thibaut Courtois Mishel Gerzig Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2022, 14:10
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2022, 14:53

Mishel Gerzig (25 ani) este model israelian și se iubește cu portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois (30 ani). 

Tânăra s-a și logodit cu portarul belgian, care a câștigat titlul în Spania și trofeul UEFA Champions League în sezonul trecut, cei doi urmând să se căsătorească. Mishel este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar recent a postat o fotografie care a devenit virală, fanii observând un detaliu cu totul inedit. 

Imediat după victoria Realului cu Celta Vigo din ultima etapă a campionatului, lotul madrilen a primit câteva zile libere, înainte să înceapă pregătirea pentru etapa următoare, cu Espanyol. Courtois și logodnica au profitat de zilele libere ale portarului și s-au urcat într-un avion privat pentru a pleca împreună din oraș. 

Fanii au surprins un detaliu inedit în poza postată de Mishel Gerzig 

Mishel a postat pe Instagram o poză din avionul privat, însă fanii au remarcat un detaliu inedit. Urmăritorii și-au confirmat presupunerile, că Thibaut Courtois ar fi făcut poza, după ce au sesizat într-o oglindă reflexia portarului belgian. Fața goalkeeper-ului arată încântarea pe care o avea de a-i face poze iubitei. 

Thibaut Courtois își sprijină capul pe o mână în timp ce îi face poze iubitei, vizibil plictisit de „misiunea” la care a fost pus. Imediat după ce fotografia s-a viralizat pe rețelele de socializare și a devenit ținta glumelor, chiar fata a glumit pe seama situației, postând o poză alături de portar, cu descrierea: „Fotograful meu, care nu cred că e prea fericit cu treaba asta!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!