Cupa Mondiala din Qatar Brazilia casemire CM 2022

GALERIE FOTO Un model OnlyFans s-a oferit să trimită poze nud pentru fiecare gol marcat de Brazilia. Casemiro a fost cel norocos

Un model OnlyFans a promis să trimită poze nude pentru fiecare gol marcat de Brazilia la Cupa Mondială din Qatar, iar Casemiro a fost norocul care s-a ales cu premiul incendiar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 18:43
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 18:44

Fanii Braziliei au fost ușurați când Casemiro a marcat singurul gol în meciul cu Elveția, aducând victoria împotriva acestora la turneul din Qatar. Reușită să a venit și cu un premiu din partea unei fane focoase.

Modelul OnlyFans, Daiane Tomazoni, în vârstă de 24 de ani, a spus că i-a trimis fotbalistului o fotografie nude după ce a văzut golul marcat de acesta în meciul cu Elveția, în ciuda faptului că mijlocașul este căsătorit.

După aceasta declarație, fanii s-au întrebat dacă Daiane i-a trimis cu adevărat fotbalistului fotografia promisă, iar răspunsul ei i-a uimit. Aceasta a publicat o imagine încețoșată cu secțiunea sa de mesaje de pe rețelele sociale, în care se vedea că i-a trimis lui Casemire poza nude, alături de mesajul: "Pentru gol".

Modelul nu pare să fi ținut cont de faptul că fotbalistul Braziliei este căsătorit și s-a aparat spunând că "Toată lumea are un mod de a-și încuraja echipa favorită".

Sursă foto: Instagram
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!