GALERIE FOTO Apariție incendiară a celei mai sexy jucătoare de volei, care face o avere din OnlyFans! Cum a sărbătorit Revelionul 

Key Alves OnlyFans Volei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 11:16
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 11:24

Key Alves (22 ani) este cea mai populară jucătoare de volei din lume, dar și cea mai sexy. 

Tânăra are 1.5 mlioane de urmăritori pe Instagram și este, de departe, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de volei din lume. Brazilianca nu s-a remarcat doar prin prestațiile sale, ci și prin lejeritatea cu care a vorbit despre cel de-al doilea 'job' al său

Key și-a dat seama că poate profita de pe urma aspectului său, beneficiind și de o mare popularitate, astfel că și-a făcut cont pe una dintre cele mai populare platforme pentru adulți, OnlyFans. Tânăra din Brazilia a vorbit în urmă cu mai mult timp despre sumele de bani colosale pe care le încasează de pe celebra platformă, care depășesc cu mult salariul pe care îl are în volei. 

Cum a petrecut Key Alves trecerea dintre ani 

Jucătoarea de volei a profitat de zilele de vacanță pentru a merge la plajă, în Brazilia, postând poze în costum de baie, spre deliciul fanilor. Key Alves a sărbătorit și Anul Nou pe o faimoasă plajă din Brazilia, alegând o ținută albă pentru petrecerea de Revelion.

Key Alves: „Câștig de 50 de ori mai mult!” 

„Sunt în al treilea an când evoluez la nivel profesionist, mă consider un sportiv profesionist. Lucrurile din afara terenului au început să se dezvolte de curând. Așa că acord și acestui aspect mai multă atenție.

Fie că îmi place sau nu, de aici câștig cei mai mulți bani. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Aceasta e realitatea. Dar iubesc mai mult voleiul decât să fac fotografii. De aceea nu o să renunț la cariera de sportivă”, a declarat Key Alves.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!