DEZVALUIRE INCREDIBILA la Dinamo: "Sefii i-au facut echipa lui Bonetti!" Cine a decis titularizarea lui Danciulescu si sistemul la Cluj

Dinamo Ionel Danciulescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Septembrie 2012, 00:15
Data actualizarii: Duminica 23 Septembrie 2012, 00:17

Dario Bonetti n-are liniste, chiar daca Dinamo a castigat cu 2-1 la Cluj!

Cornel Dinu spune ca Nicolae Badea ar trebui felicitat pentru victoria de azi! El a insistat ca Danciulescu sa fie titularizat si a schimbat sistemul de joc in 4-4-2!

"Ma inspaimanta gandul ca nu joaca Danciulescu si ca se insista cu un 4-3-3 care nu e adapat acestui lot. In loc de grande partita, mai bine  cel care spune asta sa nu ia prima de joc! Echipa a jucat azi intr-un sistem pe care nu l-a acceptat, l-a hulit si l-a izgonit din mentalitatea lui. Se incearca un 4-3-3 utopic pentru care nu exista niciun fundament. Domnul Badea a insistat sa se joace 4-4-2 si cu Danciulescu titular.

Domnul Badea face presiuni de multa vreme! E incredibil ca un antrenor adus de domnul Badea i-a intors spatele si ii asculta doar fictiv sfaturile. La premiere ar trebui sa fie luat domnul Badea azi! El simte mai bine lotul! E bine ca ne-am intors la acest 4-4-2, mult mai apropiat de realitatile lotului!", a spus Dinu la Fanatik Show.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!