Dat afara de Reghe de la antrenamente, Mihai Costea a ajuns sa se antreneze prin parcuri! VIDEO

Mihai Costea Adrian Cristea Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 09:20
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 09:23

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Mihai Costea si Adrian Cristea au zile grele la Steaua, chiar daca se afla inca sub contract cu clubul din Ghencea.

Laurentiu Reghecampf le-a dat interzis la antrenamente, iar in speranta ca vor reusi sa se transfere in aceasta iarna, cei doi incearca sa se mentina in forma pe unde apuca.

Reporterii Cancan l-au surprins pe Mihai Costea antrenandu-se singur intr-un parc din Bucuresti.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

'Printul' Cristea a semnat in ianuarie cu israelienii de la Maccabi Petah Tikva, dar s-a intors la Bucuresti pentru ca Steaua n-a acceptat sa-i plateasca prima de 120.000 de euro pentru calificarea in grupele Champions League.

Mihai Costea este dorit de Corona Brasov, dar nu poate pleca deocamdata, din cauza situatiei contractuale complicate. Atacantul de 25 de ani se afla in discutii si cu fosta sa echipa, Universitatea Craiova.

In momentul in care Cristea a revenit la Steaua, Reghe a comentat posibilitatea ca acesta sa mai faca parte din lot: "Noi am luat o hotarare si aceasta a fost ca Adrian sa plece. Nu mai putem sa ne schimbam acum.", a declarat antrenorul Stelei in urma cu o saptamana.

"Daca avem nevoie de voi, va chemam", a fost mesajul pe care, conform publicatiei Fanatik, Reghe l-a transmis acum celor doi 'renegati', Adrian Cristea si Mihai Costea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!