A calatorit peste 10.000 de kilometri si a trait dezamagirea vietii! Meciul s-a anulat din cauza vremii. Cum a fost rasplatit

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 09:17

	A calatorit peste 10.000 de kilometri si a trait dezamagirea vietii! Meciul s-a anulat din cauza vremii. Cum a fost rasplatit

► E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Un fan Everton a calatorit 10.000 de kilometri ca sa isi vada echipa favorita. Ric Wee, din Malaesya, a venit sa vada meciul dintre Everton si Crystal Palace.

Omul de afaceri a calatorit alaturi de fata sa, insa a fost complet dezamagit cand a aflat ca meciul nu se poate disputa din cauza vremii.

Sefii lui Everton au aflat de povestea suporterului si au vrut sa ii faca o surpriza. Antrenorul Roberto Martinez si capitanul Baines au venit sa stea de vorba si sa glumeasca alaturi de Ric Wee.

"Vreau sa le multumesc celor de la Everton pentru ospitalitate. Apreciez gestul lor enorm. Atat lor, cat si fanilor lui Everon care mi-au transmis sute de mesaje", a spus fanul.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies