Dănuț Lupu va fi eliberat din închisoare! Instanța a respins contestația formulată de Parchet

Danut Lupu Stiri Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 17:01

Dănuț Lupu va ieși din închisoare după șase luni petrecute în arest.

În luna octombrie 2023, fostul mare internațional a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare, din cauza faptului că a condus fără permis.

Dănuț Lupu va fi eliberat din închisoare! Instanța a respins contestația formulată de Parchet

Doar că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a depus o contestație, care a fost însă respinsă de instanță. Asta înseamnă că Dănuț Lupu va fi eliberat în scurt timp din închisoare.

”În dosarul privind pe intimatul Lupu Dănuț, s-a respins contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București împotriva sentinței penale a Judecătoriei Sectorului 5 București”, se arată în motivarea instanței.

Cum a ajuns Dănuț Lupu să fie condamnat la închisoare

Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes.

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!