A mers să-l viziteze pe Dănuț Lupu la închisoare și i-a transmis un mesaj dur

Danut Lupu Ioan Andone Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2024, 18:37
Data actualizarii: Vineri 08 Martie 2024, 18:36
Dănuț Lupu (57 de ani) a petrecut peste cinci luni în închisoare după ce a condus în repetate rânduri fără permis.
Judecătoria Sectorului 5 a aprobat, joi, cererea de eliberare condiționată a lui Dănuț Lupu. Fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid va fi din nou liber, după ce în octombrie era condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare.

Ioan Andone: "Dănuț Lupu nu poate să mai facă prostii din astea. Ai păr alb, ai familie!"

Ioan Andone (63 de ani) spune că în perioada recentă a mers la Penitenciarul Rahova pentru a discuta cu fostul său coleg de la Dinamo și i-a transmis un mesaj apăsat lui Dănuț Lupu.

"Sper că a învățat ceva. Eu am fost și la el, unde a fost acolo, că nici nu-mi vine să pronunț numele. I-am zis: 'Băi, Dane, sper că ai învățat ceva. Ai părut alb, ai familie, nu poți să mai faci prostii din astea de copil, ca atunci când ai 17-18 ani'. Mă bucur foarte mult și sper să-i vină mințile în cap, să-și vadă de treabă.

Eu sper că va reuși. E prietenul meu, colegul meu, n-ai voie să faci greșelile astea. Nu e ca atunci când ai 17 ani, i-ai furat tatălui mașina și ai plecat cu ea în oraș", a spus Ioan Andone, la Digisport.

Dănuț Lupu iese din închisoare

După aproximativ cinci luni petrecute în detenție, Lupu a înaintat o cerere de eliberare condiționată, joi, la Judecătoria Sectorului 5, iar aceasta a fost aprobată din informațiile obținute de Știrile PRO TV.
 
”Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Lupu, în sala de judecată.
 
Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes.
 
A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.
 
În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!