xavi Barcelona Dani Alves Spania

Xavi a revenit asupra declarației sale despre arestarea lui Dani Alves

Antrenorul echipei FC Barcelona, ​​Xavi Hernandez, şi-a cerut scuze, duminică, pentru declaraţiile făcute cu o zi înainte, în care părea să-l susţină pe fostul coechipier brazilian Dani Alves, care se află în arest preventiv în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 12:31
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 12:31

„Ceea ce am vrut să spun despre Dani Alves a fost interpretat greşit. Poate că nu am fost suficient de clar şi este important să mă explic”, a spus Xavi, în timpul conferinţei de presă după victoria Barcelonei, scor 1-0, cu Getafe.

Xavi a revenit asupra declarației sale despre arestarea lui Dani Alves

„Este un subiect foarte delicat şi sâmbătă am uitat să menţionez victimele. Trebuie să condamnăm acest tip de fapte, indiferent că le-a comis Dani sau altcineva. Îmi cer scuze victimei, victimelor violenţei de acest fel”, a adăugat tehnicianul spaniol.

În timpul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Getafe, Xavi s-a declarat  „surprins şi şocat” de acuzaţiile de agresiune sexuală aduse lui Dani Alves de către o tânără de 23 de ani. "Îmi pare foarte rău pentru el”, a adăugat el, fără a se referi la presupusa victimă.

Jucătorul brazilian în vârstă de 39 de ani a fost concediat imediat de clubul mexican Pumas, după ce a fost arestat la Barcelona.

Alves, care a jucat opt ​​sezoane la FC Barcelona între 2008 şi 2016, s-a întors la clubul catalan pentru o scurtă perioadă sub conducerea lui Xavi sezonul trecut.

News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!