VIDEO Cum își sărbătorește Wladimir Klitschko ziua de naștere în plin război! Mesaj emoționant primit de la fratele Vitaliy

Wladimir Klitschko Război în Ucraina Vitaliy Klitschko Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 13:37
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 13:43

Wladimir Klitschko, fost campion mondial la categoria grea, își celebrează astăzi (25 martie) ziua de naștere.

Din păcate deținătorul titlurilor WBA, IBF și WBO nu poate sărbători în acest an, deoarece țara sa a fost invadată de armata Rusiei, iar de o lună pe teritoriul Ucrainei se duce un război brutal.

Wladimir Klitschko se află acum alături de fratelel său Vitaliy, primarul Kyivului și „sărbătoresc” apărând Capitala țării de invadatorii ruși.

Vitaliy, mesaj emoționant pentru fratele Wladimir

„Prieteni! Astăzi este ziua de naștere a celui mai bun prieten al meu.

Avem o conexiune puternică, chiar și atunci când nu suntem unul lângă celălalt. În acest moment critic pentru Ucraina, suntem împreună la Kiev. Unul lângă altul. Simt sprijinul și ajutorul fratelui meu în fiecare zi și în fiecare minut.

După cum a spus recent: aceasta este cea mai grea bătălie din viața noastră. Luptă pentru orașul și țara noastră. Și, fără îndoială, vom câștiga! Pentru că binele învinge întotdeauna răul!

Mulțumesc părinților noștri că mi-au dat un astfel de frate! La mulți ani, Volodya!”, a fost mesajul posta de Vitaliy pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!