Cum a reacționat Dani Alves după ce a aflat că rămâne în închisoare, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune

Dani Alves agresiune sexuala inchisoare Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 20:22
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 20:40

Dani Alves, acuzat de viol, va rămâne în arest preventiv în Spania după ce recursul său a fost respins de către tribunalul din Barcelona, din cauza "unui risc ridicat de a părăsi ţara".

"Tribunalul confirmă arestul preventiv şi respinge recursul prezentat de apărare", a indicat un comunicat publicat de autorităţile judiciare din Catalonia.

Tribunalul a invocat "riscul ridicat de a părăsi ţara" de către acuzat, coroborat cu "pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz" şi ca urmare a mijloacelor financiare "care i-ar putea permite să părăsească Spania în orice moment pentru a fugi în Brazilia de unde nu ar putea fi extrădat".

Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Cum a reacționat Dani Alves la aflarea veștii
 

Presa din Spania a anunțat că fotbalistul a fost întristat la aflarea veștii, ținând cont că spera să primească arest preventiv la domiciliu, motiv pentru care a preferat să rămână în celulă, în liniște, după ce i-a fost comunicată hotărârea.

Dani Alves nu a vrut să recunoască inițial contactul cu tânăra din club, motivând că nu a vrut să se dea de gol că și-a înșelat soția. 

Ulterior, jucătorul și-a schimbat variantele declarațiilor de patru ori, admițând că a existat contact sexual.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!