O nouă versiune halucinantă a lui Dani Alves, închis după ce a fost acuzat de viol: „Ea m-a agresat pe mine!” 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 14:37
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 14:38

Dani Alves (39 ani) a fost arestat în urmă cu o lună, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă din Barcelona. 

Brazilianul se află în continuare în arest după ce a fost acuzat că a violat o tânără pe 30 decembrie, într-o discotecă din Barcelona. Ziarul ARA a publicat însă o nouă versiune care i-ar aparține lui Dani Alves, versiune pe care a spus-o în fața judecătoarei, după cum scrie sport.es

Sursa citată scrie că declarația fotbalistului contrazice versiunile anterioare. Prima versiune a fost un clip trimis unei emisiuni, la o săptămână după presupusul viol. Al doua, la sediul judiciar, Alves susținând că nu s-a întâmplat absolut nimic în baie între el și victimă. 

În cea de-a treia versiune, conform ziarului catalan, Dani Alves a admis că a mințit, însă susține că a făcut asta pentru a proteja victima, după cum dezvăluie jurnalistul Cesc Maideu, brazilianul spunând: „Adevărul era că voiam să o protejez pe domnișoara asta”. 

Dani Alves susține că tânăra care îl acuză de viol l-a agresat 

Jucătorul ar fi spus că fata de 23 de ani a fost cea care l-a agresat sexual, aruncându-se spre el, în timp ce el „nu a atins-o pe fată în niciun moment”. În cazul în care s-ar concretiza, aceasta ar fi o nouă variantă incoerentă din apărarea lui Dani Alves. 

În această săptămână brazilianul va afla dacă va rămâne în închisoare pe perioada procesului sau va fi eliberat condiționat și închis la domiciliu până se încheie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!