Criza de jucatori la Steaua: Lacatus il vrea pe Golanski fundas central!Fa-i aici echipa pentru meciul cu Farul:

Farul Constanta Pawel Golanski Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Aprilie 2009, 09:17
Data actualizarii: Vineri 10 Aprilie 2009, 09:20

Problemele lui Marius Lacatus continua, dupa ce Goian si Kapetanos au luat cartonase galbene la Targu Jiu si vor fi suspendati pentru meciul cu Farul Constanta. Fa aici echipa lui Lacatus:

Gaura in apararea Stelei! Lacatus nu mai are fundasi centrali! Ghionea este accidentat si va reveni la sfarsitul lunii, iar Goian a primit cartonas galben cu Pandurii, astfel ca va fi suspendat pentru cumul. Cei doi il lasa pe Lacatus in situatia ingrata de a alege intre titularizarea lui Tudose alaturi de Baciu, cuplu care nu a mai jucat niciodata impreuna. O asemenea decizie ar insemna debutul lui Tudose in Liga I, jucator inclus de Gigi Becali in proiectul de viitor al echipei.

Lacatus insa inca mai spera la prinderea unui loc de Cupa UEFA, asa ca nu si-ar dori sa riste cu un debutant, mai ales ca Farul isi va da viata pe Ghencea, pentru a se salva de la retrogradare. ProSport scrie ca o alta solutie ar fi titularizarea lui Golanski in centru, polonezul avand ceva experienta din tara sa natala pe acest post. El ar putea face cuplu cu Baciu, anuntat titular indiscutabil, in absenta cuplului Goian-Ghionea.

Echipa probabila Steaua: Zapata, Ogararu, Golanski, Baciu, Petre Marin, Lovin, Nicolita, Toja, D. Moreno, Semedo, B. Stancu.


Fa-i aici echipa lui Marius Lacatus pentru meciul cu Farul!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!