Cristiano Ronaldo, sancționat pentru gestul violent asupra unui suporter. Ce pedeapsă a primit după ce i-a dat peste mână băiatului

Cristiano Ronaldo pedeapsa cristiano ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 19:19
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 19:33

La începutul lunii aprilie, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui gest violent asupra unui suporter prezent la meciul cu Everton. 

La finalul partidei pierdută cu scorul de 0-1, în drumul către vestiare, Cristiano Ronaldo a părut foarte iritat de cele întâmplate, iar într-o filmare care a circulat pe rețelele sociale s-a poate observa cum a lovit peste mână un suporter, dându-i telefonul pe jos. 

La scurt timp după publicarea imaginilor, portughezul și-a asumat responsabilitatea și și-a prezentat scuzele față de gestul comis la nervi.

Gestul lui Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție

Gestul vedetei lui United a intrat în atenţia poliţiei locale, care a confirmat că anchetează cazul: "Poliţia Merseyside poate confirma că investigheazăun incident de la meciul Everton - Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate".

La patru luni de la eveniment, poliția din Merseyside a dezvăluit concluziile anchetei, explicând că fotbalistul de 37 de ani a fost interogat, iar decizia finală a fost că: "Problema a fost rezolvată fără alte repercursiuni, iar Cristiano Ronaldo a primit un avertisment". În plus, portughezul ar fi plătit daune financiare familiei băiatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!