Cristiano Ronaldo pedeapsa cristiano ronaldo Stiri

Cristiano Ronaldo, sancționat pentru gestul violent asupra unui suporter. Ce pedeapsă a primit după ce i-a dat peste mână băiatului

La începutul lunii aprilie, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui gest violent asupra unui suporter prezent la meciul cu Everton. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 19:19
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 19:33

La finalul partidei pierdută cu scorul de 0-1, în drumul către vestiare, Cristiano Ronaldo a părut foarte iritat de cele întâmplate, iar într-o filmare care a circulat pe rețelele sociale s-a poate observa cum a lovit peste mână un suporter, dându-i telefonul pe jos. 

La scurt timp după publicarea imaginilor, portughezul și-a asumat responsabilitatea și și-a prezentat scuzele față de gestul comis la nervi.

Gestul lui Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție

Gestul vedetei lui United a intrat în atenţia poliţiei locale, care a confirmat că anchetează cazul: "Poliţia Merseyside poate confirma că investigheazăun incident de la meciul Everton - Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate".

La patru luni de la eveniment, poliția din Merseyside a dezvăluit concluziile anchetei, explicând că fotbalistul de 37 de ani a fost interogat, iar decizia finală a fost că: "Problema a fost rezolvată fără alte repercursiuni, iar Cristiano Ronaldo a primit un avertisment". În plus, portughezul ar fi plătit daune financiare familiei băiatului.

Modifică setările cookies