Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo rupe tăcerea, după ce s-a spus că va pleca de la Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-ar fi dorit să plece de la Manchester United în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 09:35

Mai multe publicații din străinătate au scris că portughezul a fost propus la echipe precum Bayern, PSG, Chelsea, Inter sau AC Milan.

Pe rețelele de socializare, Ronaldo a anunțat că va vorbi în scurt timp despre viitorul său și spune că știrile răspândite în străinătate despre el sunt în proporție de ”cinci la sută” adevărate.

  • Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo: ”Toată lumea va ști adevărul”

”Toată lumea va ști adevărul în câteva săptămâni, când voi acorda un interviu. Media minte.

Am un carnet și, în ultimele luni, dintre cele 100 de știri pe care le-am notat, doar cinci au fost adevărate. Imaginează-ți cum sunt lucrurile, ținte minte asta”, a scris portughezul, în secțiunea de comentarii a unei postări de pe Instagram, potrivit Marca.

Ronaldo este cotat la 30 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialiate. Se află la United din 2021 și mai are contract cu trupa de pe Old Trafford până în 2023.

Cristiano Ronaldo, la Manchester United

După mult timp, starul portughez va lipsi din Champions League, în cazul în care rămâne la Manchester United și nu pleacă până când se termină perioada de mercato. În acest sens, Cristiano Ronaldo va beneficia de jocuri doar în Europa League.

În toată cariera sa, în toate competițiile, starul portughez a marcat 694 de goluri, a reușit 221 de assisturi, în doar 931 de meciuri. A câștigat cinci baloane de aur și cinci trofee ale Ligii Campionilor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies