FOTO Cristiano Ronaldo, poză de aproape 4 milioane de like-uri într-o singură oră. Fanii au fost uimiți de felul în care arată 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 16:46

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au profitat de scurta pauză a starului portughez.

Cei doi se află în țara natală a fotbalistului de la United, iar Ronaldo a postat o fotografie în care apare alături de partenera sa, pe iaht. Fără tricou, portughezul a impresionat cu fizicul său perfect tonifiat, iar fanii nu au întârziat să-l felicite pentru felul în care arată la 37 de ani.

Drama prin care a trăit starul portughez 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit părinți pe 18 aprilie, evenimentul fiind unul marcant pentru familia superstarului portughez.

Fotbalistul a trăit un carusel sentimental în luna aprilie. Iubita superstarului trebuia să nască o pereche de gemeni, însă operația a suferit unele complicații, iar unul dintre copii nu a mai supraviețuit. În cele din urmă, anunțul devastator a fost confirmat chiar de jucătorul celor de la United.

La trei săptămâni după eveniment, Georgina Rodriguez a postat mai multe imagini cu micuța, dezvăluind și numele acesteia, Bella Esmeralda. În mai puțin de două ore, fotografiile au strâns peste două milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii, printre care și cel al actriței Catrinel Menghia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!