Cum a fost botezată fetița lui Ronaldo. Imaginile cu micuța au fost apreciate de milioane de oameni, inclusiv de Catrinel Menghia

Catrinel Menghia Cristiano Ronaldo fetita Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:16
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:35

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit părinți pe 18 aprilie, evenimentul fiind unul marcant pentru familia superstarului portughez.

Cristiano Ronaldo (37 ani) a trăit un carusel sentimental în luna aprilie. Iubita superstarului trebuia să nască o pereche de gemeni, însă operația a suferit unele complicații, iar unul dintre copii nu a mai supraviețuit. În cele din urmă, anunțul devastator a fost confirmat chiar de jucătorul celor de la United.

La trei săptămâni după eveniment, Georgina Rodriguez a postat mai multe imagini cu micuța, dezvăluind și numele acesteia, Bella Esmeralda. În mai puțin de două ore, fotografiile au strâns peste două milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii, printre care și cel al actriței Catrinel Menghia. 

Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemeni a murit la naștere!

Fotbalistul a postat pe contul de Instagram un mesaj semnat în numele său și al iubitei sale, Georgina Rodriguez, în care le oferea fanilor tragica veste. 

"Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie. 

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil. 

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna", se arată în mesajul postat de Ronaldo.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!