VIDEO Clipul cu Cristiano Ronaldo care s-a viralizat în timp record: "Ar trebui să devină noul challenge pe Tik Tok"

Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iunie 2022, 17:05
Data actualizarii: Marti 21 Iunie 2022, 17:31

Cristiano Ronaldo se bucură de pauza competițională. 

După un sezon complicat cu Manchester United, Cristiano Ronaldo profită de vacanță și se distrează alături de familie și cei apropiați.

După serbarea aniversării fiului cel mare, starul portughez a fost protagonistul unui alt moment inedit, care s-a viralizat într-un timp record.

Fotbalistul a dansat alături de Cristiano Jr., de nepoata sa și încă un băiat, iar secvențele cu cei patru au fost apreciate de fanii care au admirat calitățile de dansator ale portughezului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCA (@marca)

Cristiano Ronaldo, casă de milioane în Portugalia

Publicația spaniolă Marca a anunțat că șeptarul își va mai construi o casă la 20 de kilometri de Lisabona, în Cascais, Quinta de Marinha.

Inițial, locuința din Cascais ar fi trebuit să coste 12 milioane de euro, dar prețul a ajuns aproape dublu, potrivit LOOK.

CR7 va beneficia de 3.000 de metri pătrați, robinete de aur, marmură italiană și pictură murală concepută de Louis Vuitton, pe lângă o sală de forță, un teren de tenis, două piscine și o parcare încăpătoare pentru colecția de mașini a atacantului. Georgina Rodriguez, partnera portughezului, va decora încăperea alături de decoratoarea Paula Brito.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!