GALERIE FOTO Cine e modelul cu care Mbappe a fost suprins în ipostaze tandre. Este cu nouă ani mai în vârstă și îi place să pozeze provocator

kylian mbappe PSG Stella Maxwell Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 21:16
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 21:31

Înainte de acțiunea echipei naționale în Liga Națiunilor, Kylian Mbappe a participat la festivalul de film de la Cannes.

Unul dintre evenimentele la care a fost invitat a fost gala amfAR, acolo unde s-a afișat alături de un celebru model, Stella Maxwell (32 de ani). Imaginile cu cei doi au ajuns rapid pe rețelele de socializare, iar fanii au 'vorbit' despre o posibilă relație a acestora.

În vârstă de 32 de ani, Stella Maxwell este un model internațional celebru, cu numeroase contracte de publicitate și care a defilat și pentru Victoria's Secret. Belgianca a devenit celebră și datorită relațiilor controversate pe care le-a avut, unele dintre acestea fiind și cu femei, printre care și Miley Cyrus. 

Kylian Mbappe, contract prelungit cu PSG 

Kylian Mbappe a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că rămâne la PSG

Înaintea partidei cu Metz, din 21 mai, Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi au anunțat în mod oficial continuarea înțelegerii dintre club și starul francez pe Parc de Princes.

"Este încântător să contiui aici. Să râmăn aici! Parisul este casa mea! Sper să fac ce iubesc cel mai mult, să joc fotbal și să câștig trofee", a spus Mbappe în uralele publicului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!