Chiriches a primit vestea pe care o asteapta de-o luna! Villas Boas il pregateste pentru momentul CARIEREI! Ultima decizie luata la Tottenham

Vlad Chiriches Chelsea Tottenham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Octombrie 2013, 18:49
Data actualizarii: Luni 07 Octombrie 2013, 18:49

Macelul din derby-ul cu West Ham i-a dat serios de gandit lui Andre Villas Boas!

Infrangerea cu 3-0 in fata rivalei din Londra nu i-a picat deloc bine managerului portughez. Are de gand sa faca schimbari majore in primul 11 la urmatorul joc de campionat, deplasarea de la Birmingham cu Aston Villa.

Chiriches e primul nume la care s-a gandit pentru defensiva. Nu stie inca unde il va folosi, chiar daca jucatorul i-a transmis ca da cel mai bun randament ca fundas central. Villas Boas ia in calcul si varianta de a-l trimite in banda dreapta, in locul lui Walker, dar si in centru, unde capitanul Dawson e din ce in ce mai ezitant.

Transferat de la Steaua cu 8,5 milioane de euro in august, Chiriches nu a jucat inca niciun minut in Premier League. Singurele sale aparitii in tricoul lui Tottenham au fost cu Anji, in Europa League, si cu Aston Vila, in Cupa Ligii. Dupa ambele partide, Chiriches a fost ales omul meciului de fanii care au votat pe site-ul oficial al lui Spurs.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!