VIDEO Criticat și insultat de toată planeta după ce a apărut pe teren la finala Mondialului, Salt Bae a pus un nou clip cu Messi 

Salt Bae Argentina Leo Messi Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2022, 18:39

Finala Campionatului Mondial din Qatar s-a jucat duminică, 18 decembrie, între Argentina și Franța. 

Argentinienii s-au impus la loviturile de departajare în duelul cu campioana mondială din 2018 și au sărbătorit pe teren, alături de familie, cel de-al treilea titlu mondial din istorie câștigat. Cu toate astea, au existat imagini care au indignat lumea de la sărbătoarea de la final, unele dintre ele avându-l ca protagoist pe celebrul Salt Bae

Bucătarul a fost surprins pe teren după finală, fiind filmat în timp ce trăgea de Leo Messi (35 ani) pentru a face o fotografie cu el. Ulterior, Salt Bae, Nusret Gökçe pe numele său real, a fost surprins făcând gesturi similare și cu alți jucători din naționala Argentinei. 

Imaginile au stârnit indignare și revoltă pe rețelele sociale, oamenii întrebându-se ce căuta pe teren, după marea finală, alături de campioni și ținând în mână trofeul, Salt Bae. Criticat dur, dar și insultat de internauți, bucătarul a venit cu o „replică”. 

Salt Bae a postat un clip cu Leo Messi după criticile primite 

Salt Bae a postat pe contul de Instagram un clip în care apare alături de Leo Messi, din momentul în care superstarul argentinian a mers în vizită la restaurantul său. În clip apare și Paul Pogba, fiind vorba despre un moment ce s-a petrecut în trecut. 

Prin clipul postat, Salt Bae caută să demonstreze că relația sa cu fotbalistul lui Paris Saint-Germain este una bună, în ciuda faptului că Messi apăruse deranjat de insistența sa din seara finalei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!