Ce s-a intamplat cu noua arena fabuloasa de 80 mil euro promisa in Romania. Noul vis de LIGA al unei campioane din Liga I 

Otelul Galati Marius Stan stadion galati Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Februarie 2014, 11:22
Data actualizarii: Luni 03 Februarie 2014, 11:31

Aflata in lupta pentru retrogradare, o fosta campioana a Romaniei viseaza sa revina in top, iar pentru asta aduce jucatori pe banda si promite unul dintre cele mai tari stadioane din Romania.

Mauro Goicoechea, Giuseppe Prestia, Florin Lovin, Bocar Djumo si Stephane Tritz este lista jucatorilor cu care Otelul Galati se lauda in aceasta iarna. Pe langa cele 5 transferuri finalizate deja, fosta campioana a Romaniei planuieste o lovitura de 80 de milioane de euro - un nou stadion de lux in Romania. Planurile nu se potrivesc exact cu realitatea, din nefericire pentru Otelul.
 
ProSport.ro scrie ca, desi proiectul trebuia finalizat in iunie 2014, pana in prezent nu s-a pus nici macar o piatra la temelia noului stadion. Arena de 40.000 de locuri si 80 de milioane de euro a fost promisa de catre Marius Stan in februarie anul trecut, iar constructia urma sa se ridice in locul stadionului Dunarea.
 
ProSport.ro noteaza ca lucrarile ar urma sa accelereze odata cu apropierea alegerilor extrem de importante, care vor avea loc anul acesta in Romania.
 

 
Sursa foto: ProSport.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!