Catalin Zmarandescu Insula Exilului Pro TV survivor romania Stiri

Cătălin Zmărăndescu și Doru Răduță au fost trimiși pe Insula Exilului! 

Otilia a părăsit competiția din cauza problemelor medicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 10:06
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 10:07

După aproape două luni, Faimoșii și Războinicii nu mai iau în calcul nicio înfrângere. Aseară, fiecare dintre cele două triburi a lăsat în urmă conflictele pe care le au în tabără și au dat totul pe traseu pentru a obține Recompensa, un brunch copios. După ce fiecare dintre echipe a condus, iar egalitățile au tot continuat să apară, Războinicii au reușit să obțină victoria și să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze. 

Ajunși la Consiliu, concurenții au avut parte de o primă veste dură: Otilia nu mai poate continua competiția. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta are nevoie de un tratament care presupune prezența ei în țară. Cu lacrimi și regrete, Faimoasa și-a luat revedere de la colegi, povestind despre toate lecțiile de viață pe care le ia cu ea în urma participării la cea mai tare competiție. 

Cu un ochi zâmbeau, așteptând vestea că au fost cei mai rapizi pe traseu, iar cu celălalt deja sufereau, știind că vor fi nevoiți să trimită un coleg în Exil. TJ Miles și Ionuț Popa au fost cei care au fost nevoiți să facă nominalizările. ”Sunt asumat și omul care trebuie să se ducă în Exil, de data asta, e Cătălin Zmărăndescu”, a spus TJ. În timp ce Ionuț a declarat: ”Sper să nu o ia personal. Motivația este sportivă: Doru”. Astfel, Cătălin și Doru Răduță au fost cei care au plecat spre Insula Exilului. 

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:57 – 23:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.5 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.6 puncte de audiență și 15.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe Survivor România, iar în minutul de aur, la ora 21:58, peste 2.5 milioane de telespectatori au ales PRO TV.

Cu un om în minus în fiecare echipă, după trimiterea pe Insula Exilului, cele două triburi își dispută în această seară Imunitatea. Doar unii vor avea câștig de cauză și un Consilliu liniștit, în timp ce ceilalți se vor vedea nevoiți să nominalizeze încă o dată. Cine va ajunge la votul publicului, aflăm în această seară. 

  • Survivor: Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni, revine diseară cu o nouă ediție! Elena Matei, concurenta care a părăsit competiția săptămâna trecută, este invitată pentru a povesti despre experiența ei. 
  • De la 20:30, nu ratați o nouă seară încărcată de probe dificile, provocări neașteptate și un Consiliu de Nominalizare plin de discuții aprinse. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.  
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!