FOTO Cabral, surprins de Kiss Cam la meciul cu Kosovo! Cum au reacționat vedeta tv și soția sa

Cabral Arena Nationala Cabral Ibacka România - Kosovo Săriți de pe fix! Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 23:25
Data actualizarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 23:25

Prezentatorul a fost martor pe viu la victoria naționalei. 

Pe lângă fazele tensionate de joc, victoria dramatică a "tricolorilor" și momentele de derută de după întreruperea meciului din cauza bannerului afișat de ultrașii români, partida România - Kosovo a oferit și momente haioase. 

Cabral, ovaționat de public când și-a sărutat soția

Imagini cu mai multe cupluri au fost puse pe tabela de marcaj a Arenei Naționale la momentul cunoscut drept Kiss Cam, înaintea meciului și la pauză. Aceștia trebuie să se sărute, dacă sunt un cuplu, în ovațiile celorlalți spectatori. 

Unul dintre aceste aceste cupluri a fost Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii "Săriți de pe fix!" de la PRO TV, și soția sa, Andreea. Simpaticul om de televiziune nu a stat pe gânduri și și-a sărutat cu foc consorta, în aplauzele celorlalți spectatori, care l-au recunoscut imediat. 

Cabral a făcut arte marțiale și e vărul unei vedete din NBA

Cabral practică Kickboxing și Muay Thai de la vârsta de 6 ani și are în palmares mai multe titluri de campion național în competiții de semi-contact cât și full-contact. De asemenea, el a fost vicecampion european la kickboxing (1994) și este considerat drept unul din primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România. 

Este licențiat în Educație Fizică și Sport și este un avid consumat de sporturi extreme, automobilism și motociclism. Nu este singura legătură a acestuia cu sportul de performanță, el fiind vărul celebrului baschetbalist Serge Ibacka (33 de ani), care a fost campion în NBA (2019) și a fost legitimat la Oklahoma City Thunder, Orlando Magic, Toronto Raptors, Los Angeles Clippers și Milwaukee Bucks

Foto - Gabriel Chirea, arhiva personală

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!