Motivul pentru care Ilie Nastase si-a lovit sotia! Ioana rupe tacerea: "De dragul lui am lasat de la mine. Si am tot lasat!"

Ilie Nastase ioana simion Stiri BREAKING NEWS: Ilie Nastase si-ar fi batut sotia! Aceasta a sunat de urgenta la 112! Detalii de ultima ora si prima reactie a politiei
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Ianuarie 2021, 13:40
Data actualizarii: Sambata 09 Ianuarie 2021, 13:52

Ilie Nastase si sotia sa, Ioana, au avut un conflict serios vineri seara!

13:40 Ioana Nastase a oferit o noua reactie dupa ce a fost agresata de Ilie Nastase.

Ioana recunoaste ca a fost lovita de sotul ei si a lasat de inteles ca nu a fost prima oara cand s-a intamplat acest lucru. Ea spune ca Ilie Nastase gasea tot timpul motive pentru a-si varsa furia pe ea:

  • BREAKING NEWS: Ilie Nastase si-ar fi batut sotia! Aceasta a sunat de urgenta la 112! Detalii de ultima ora si prima reactie a politiei

"Care a fost motivul? Se gaseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lasat de la mine... Si am tot lasat. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a ma lovi, sunt speriata acum...

Ma bucur ca am iesit cu bine din acea casa. Le multumesc domnilor politisti pentru ajutorul pe care mi l-au dat", a spus Ioana Nastase, pentru cancan.ro.

Potrivit sursei citate, ea a mentionat faptul ca nu a facut plangere pentru a nu-i crea noi probleme lui Ilie Nastase.


23:52 A aparut si prima reactie a lui Ilie Nastase dupa acuzatiile aduse de sotia sa!

"Ce a aparut? Ca mi-am batut sotia, asa spune? Nu imi aduc aminte. Nu a facut plangere pentru ca am respecta? Daca asa zice ea, intrebati-o pe ea mai bine", a spus Nastase pentru PRO Sport.

22:30 Sotia lui Ilie Nastase spune ca a fost lovita de Nastase si ca se teme pentru siguranta ei!

"E adevarat ce a aparut in presa. Nu vreau sa dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important ca am reusit sa scap teafara pe usa. Nu vreau sa vorbesc urat la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost sa ies de acolo teafara. Nu am depus plangere din respect, ca nu e frumos. Am stat impreuna, a bucurat atatea milioane de oameni. Ar fi fost urat din partea mea sa vorbesc urat despre el. Totul a pornit de la o chestie banala, dar nu pot detalia. Nu vreau sa vorbesc prea multe. Era liniste si pace, apoi deodata... Tot ce pot sa spun e ca el e incarcat din alte parti si vine sa se razbune pe mine.

Sunt in stare de soc. M-am speriat foarte tare. Nu am 20 de ani sa gandesc in 5 minute ce voi face maine, daca voi divorta sau nu. Ma voi gandi foarte bine, am un baiat de care vreau sa ma bucur. Nu vreau sa stau cu teama ca mi se poate intampla ceva rau. Abia venisem de la munte, am luat masa impreuna, totul era OK. Apoi s-a declansat totul intr-o fractiune de secunda. Nu sunam la 112 daca ma agresa doar verbal. Imi tremura si acum picioarele. Sunt atat de speriata ca nu-mi gasesc nici acum cuvintele", a spus Ioana Simion pentru PRO Sport.

22:20 Gandul scrie ca Ioana Simion a sunat la politie dupa ce a fost lovita! Femeia a sunat la 112 si a cerut ajutor. Conform sursei citate, Ioana le-ar fi transmis oamenilor legii ca nu doreste ordin de restrictie si ca nu va depune plangere. Sotia lui Nastase le-a transmis politistilor ca a apelat numarul de urgenta doar pentru a putea parasi casa in care se afla. Politia a ramas in zona si face cercetari in legatura cu evenimentele care au avut loc in casa de pe strada Jandarmeriei din Bucuresti.

"In seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul sectiei 2, care au luat legatura cu persoana care a reclamat situatia. Aceasta a refuzat sa formuleze plangere sau punerea in aplicare a unui ordin de protectie provizoriu", a transmis Politia Capitalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!