Becali a vrut să facă donații de 30.000.000 de euro pentru a scăpa de închisoare. Cum a reacționat judecătoarea

Gigi Becali FCSB Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 18:49
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 19:03

Gigi Becali a încercat să scape de condamnarea la închisoare printr-o donație de proporții.

Patronul FCSB a dezvăluit că în momentul în care a fost trimis după gratii, în 2013, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, deoarece a prejudiciat statul cu 800.000 de euro, a încercat să-și cumpere libertatea cu o donație de proporții.

Becali susține că i-a propus judecătoarei să-l achite în schimbul unei donații de 30 de milioane de euro, însă aceasta a refuzat.

Gigi Becali: „Eu țipam tare, mă auzea toată pușcăria!”

„În pușcărie l-am cunoscut cel mai bine pe Hristos. Acolo am dobândit cel mai mare dar pe care nu îl dobândesc nici călugări de ani și ani, darul lacrimilor. Cântam din Psalmi. Eu țipam tare, mă auzea toată pușcăria. Deținuții se plângeau că nu mai pot să doarmă. Din toată inima mea țipam și plângeam. Mă transpuneam și mă gândeam că numai bine am făcut.

Păi cum să-l bagi pe unul la pușcărie… îi spun: ‘Doamna judecătoare, cât am furat? 800.000 de dolari? Că așa a zis, că Becali a negociat ca să se îmbogățească’. Eu am spus: ‘Poftim 30 de milioane de euro donații cadou’. Cât de hoț sunt, dacă eu voiam să fac donații de 30 de milioane de euro?”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii aici.

Pe 20 mai 2013, Gigi Becali a fost trimis în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat definitiv de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!