Dragos Nedelcu Farul Constanta FCSB Mihai Stoica Liga 1

„Interzis” pentru Nedelcu în meciurile cu FCSB: „În niciun caz nu aș juca împotriva echipei la care mă duc!” 

Dragoș Nedelcu (24 ani) s-a întors în România, însă nu la FCSB, ci la Farul Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 15:55
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 15:55

Mijlocașul defensiv a revenit sub comanda lui Gică Hagi, de la care a fost inițial achiziționat de Gigi Becali, pe o sumă ce atinge aproximativ două milioane de euro. Nedelcu nu a reușit să convingă în 2.Bundesliga, la Fortuna Dusseldorf, iar nemții au renunțat la serviciile sale, deși contractul era valabil până în vara acestui an. 

Astfel, fotbalistul a fost împrumutat de FCSB la Farul Constanța, până la finalul sezonului. Nedelcu are însă o clauză în contract, prin care nu poate juca împotriva FCSB-ului. În cazul în care Hagi îl folosește, atunci constănțenii sunt obligați să achite 100 000 de euro către roș-albaștri. 

Mihai Stoica, despre situația lui Nedelcu: „Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League?”

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a vorbit despre situația fotbalistului împrumutat la echipa lui Gică Hagi, explicând care este punctul său de vedere.

„Nu neapărat că îţi este frică de exemplu, dar problema e alta. De ce să pui un jucător într-o situaţie atât de delicată? Să presupunem că în antepenultima etapă joacă împotriva noastră, mai are încă două meciuri la Farul, după care devine jucătorul nostru şi noi suntem la luptă să luăm titlu sau să terminăm pe doi.  

Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League? Este o întrebare cât se poate... Eu, dacă aş fi fotbalist, în niciun caz nu aş juca importiva echipei la care peste două săptămâni mă duc, nu aş juca”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies