GALERIE FOTO Au ținut sarcina secretă până după naștere, acum și-au botezat băiețelul! Cum se numește fiul lui Cristi și Raluca Pulhac 

Cristi Pulhac Raluca Pulhac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:40
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:41

Cristi Pulhac și Raluca și-au botezat băiețelul, la câteva zile după ce au ales să publice prima imagine cu el, deși au ținut sarcina în secret.

Cristi Pulhac (38 ani) și Raluca sunt căsătoriți din 2015, deși se cunosc de mai bine de 12 ani. Pe 4 februarie, Raluca a postat o fotografie prin care anunța nașterea primului copil al cuplului, un băiețel, deși nu au anunțat nimic despre sarcină. 

Ce nume au ales Cristi Pulhac și Raluca pentru băiețel

La trei săptămâni distanță, cei doi și-au creștinat băiețelul, pentru care au ales un nume inedit și special: Aris Cristian. Numele copilului a fost dezvăluit de Matei Dima, cunoscut drept Bromania, care a postat fotografii de la ceremonie. 

Cristi Pulhac, primele declarații după ce a devenit tată 

Deși urmăritorilor nu le-a venit să creadă inițial că bebelușul este al lor, punând totul pe seama unei glume, ținând cont că Raluca a postat constant fotografii în care își etala corpul superb, fără să dea vreun indiciu legat de sarcină, Pulhac a vorbit despre rolul de tătic. 

„Suntem de mulți ani împreună și toată lumea ne întreba despre asta, numai că noi am decis că acum e momentul. Amândoi ne doream băiețel, dar dacă venea fetiță îți dai seama că nu era nicio problemă, eram super fericiți.

Burtica se putea vedea în ultimele două luni. Venind Sărbătorile, toată lumea se pregătește, mai mult stă pe acasă, nu a fost ca și cum ar fi vară. N-a fost greu (n.r.- să ascundă sarcina), dar noi am dorit să fim mai intimi, să meargă totul OK.

Mi-am dorit ca amândoi să fie sănătoși, să trăim emoțiile, apoi să facem și anunțul. E și un fel de superstiție și ne-am gândit noi că așa e mai bine. 

Am mai întâlnit foști fotbaliști care cam 80% din ei fac fete, dar cei care fac băieți prima dată încearcă să îi ducă spre sportul pe care ei l-au făcut să vadă dacă au vreun talent. Pentru că e mult mai simplu să explici copilului cariera pe care ai avut-o. Pot să îi explici mult mai multe chestii, pentru că ai experiență, pentru că legătura dintre tine și el e mai strânsă.

Și eu am făcut multe greșeli pe care e bine să le repari și mulți dintre ei merg în aceeași greșeală, dar aș ști de ce să îl feresc și aș ști ce să vorbesc cu el și în afara carierei dacă ar fi fotbalist, Doamne ajută! E foarte bine când știi pașii pe care urmează să îi facă și ce îl așteaptă”, a declarat Cristi Pulhac pentru cancan.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!