GALERIE FOTO I-au șocat pe toți când au postat fotografie cu bebelușul! Cel mai hot cuplu din România a ales să păstreze sarcina secretă: „N-a fost greu!” 

Cristi Pulhac Raluca Pulhac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 10:06

Cristi Pulhac (38 ani) și Raluca sunt căsătoriți din 2015, deși se cunosc de mai bine de 12 ani. 

Cei doi formează unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz-ul românesc și își surprind urmăritorii de fiecare dată cu postări inedite pe rețelele sociale, activând în special pe TikTok, unde filmează impreună clipuri amuzante. Recent, Raluca și Cristi au șocat pe toată lumea cu o fotografie postată de model. 

În urmă cu patru zile, Raluca a postat o fotografie în care apărea mânuța unui bebeluș, alături de două pisici, cu descrierea: „Frați. Cei trei bebeluși ai mei. Îi iubesc atât de mult”. Prin această modalitate, Raluca anunța că a devenit mămică, luând pe toată lumea prin surprindere, în contextul în care nici ea, nici Cristi nu au anunțat sarcina. 

Cristi Pulhac, primele declarații după ce a devenit tată 

Deși urmăritorilor nu le-a venit să creadă inițial că bebelușul este al lor, punând totul pe seama unei glume, ținând cont că Raluca a postat constant fotografii în care își etala corpul superb, fără să dea vreun indiciu legat de sarcină, Pulhac a vorbit despre rolul de tătic. 

„Suntem de mulți ani împreună și toată lumea ne întreba despre asta, numai că noi am decis că acum e momentul. Amândoi ne doream băiețel, dar dacă venea fetiță îți dai seama că nu era nicio problemă, eram super fericiți.

Burtica se putea vedea în ultimele două luni. Venind Sărbătorile, toată lumea se pregătește, mai mult stă pe acasă, nu a fost ca și cum ar fi vară. N-a fost greu (n.r.- să ascundă sarcina), dar noi am dorit să fim mai intimi, să meargă totul OK.

Mi-am dorit ca amândoi să fie sănătoși, să trăim emoțiile, apoi să facem și anunțul. E și un fel de superstiție și ne-am gândit noi că așa e mai bine. 

Am mai întâlnit foști fotbaliști care cam 80% din ei fac fete, dar cei care fac băieți prima dată încearcă să îi ducă spre sportul pe care ei l-au făcut să vadă dacă au vreun talent. Pentru că e mult mai simplu să explici copilului cariera pe care ai avut-o. Pot să îi explici mult mai multe chestii, pentru că ai experiență, pentru că legătura dintre tine și el e mai strânsă.

Și eu am făcut multe greșeli pe care e bine să le repari și mulți dintre ei merg în aceeași greșeală, dar aș ști de ce să îl feresc și aș ști ce să vorbesc cu el și în afara carierei dacă ar fi fotbalist, Doamne ajută! E foarte bine când știi pașii pe care urmează să îi facă și ce îl așteaptă”, a declarat Cristi Pulhac pentru cancan.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!