FOTO ȘI VIDEO Așa arată investiția de 10.7 milioane de dolari a lui Leo Messi! Turul complet al casei pe care a cumpărat-o în Miami 

Leo Messi Inter Miami Miami Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 10:21
Data actualizarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 10:22

Lionel Messi (36 ani) s-a mutat în Miami în această vară, după ce s-a transferat la gruparea din MLS care îl are acționar și pe David Beckham, Inter Miami. 

Campionul mondial a părăsit Europa, unde a locuit încă de la 13 ani, când a semnat cu FC Barcelona. După eșecul de la Paris Saint-Germain, Leo Messi a schimbat continentul odată cu expirarea înțelegerii cu campioana Franței, alegând Inter Miami. Argentinianul a avut parte de debutul perfect la noua echipă, unde a contribuit decisiv în 10 din cele 11 meciuri jucate în total, având 11 goluri. 

Mutarea i-a priit, astfel că Messi a decis să își și achiziționeze o locuință pe măsură. Recent, Forbes a dezvăluit vila de 10.75 milioane de dolari în care a investit fotbalistul, achiziția fiind confirmată și de agenția COMPASS FLORIDA LLC. 

Imagini spectaculoase cu noua locuință a lui Leo Messi 

Pe internet, după fotografiile apărute cu vila lui Leo Messi în valoare de aproape 11 milioane de dolari, a apărut și un clip în care este prezentat un tur complet al casei. Suprafața este de 1.600 de metri pătrați, cu 8 dormitoare, 9.5 băi, un garaj cu spațiu pentru trei mașini și o piscină. 

Pe lângă asta, casa ultra-modernă achiziționată de Leo Messi are și două pontoane, un spa, o sală de fitness, iar dormitorul principal are aproximativ 149 de metri pătrați. Sursa citată informează că taxele pe proprietate sunt estimate la 83.400 de dolari anual. 

Sursa foto: COMPASS FLORIDA LLC 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!