FOTO Leo Messi și-a luat o vilă de 'doar' 10.7 milioane de dolari în Florida! Cum arată noua locuință a superstarului argentinian 

Leo Messi Inter Miami Miami Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2023, 14:40
Data actualizarii: Marti 12 Septembrie 2023, 14:46

Lionel Messi (36 ani) a schimbat continentul în această vară, când a semnat cu Inter Miami, din postura de fotbalist liber de contract. 

Superstarul argentinian s-a adaptat imediat la Inter Miami după doi ani tumultuoși petrecuți la Paris. Leo Messi s-a arătat extrem de încântat de mutarea în Statele Unite ale Americii, iar pentru a 'confirma' acest lucru a și făcut o investiție serioasă. 

Campionul mondial și-a achiziționat o casă în Fort Lauderdale în valoare de 10.75 milioane de dolari, după cum a confirmat agenția care i-a vândut proprietatea, informează Forbes. Suprafața este de 1.600 de metri pătrați, cu 8 dormitoare, 9.5 băi, un garaj cu spațiu pentru trei mașini și o piscină. 

Pe lângă asta, casa ultra-modernă achiziționată de Leo Messi are și două pontoane, un spa, o sală de fitness, iar dormitorul principal are aproximativ 149 de metri pătrați. Sursa citată informează că taxele pe proprietate sunt estimate la 83.400 de dolari anual. 

Sursa foto: COMPASS FLORIDA LLC

Câți bani va câștiga la Inter Miami

Lionel Messi i-a spus ”DA” lui David Beckham și va evolua la Inter Miami, iar de curând a fost dezvăluit și salariul pe care îl va primi în Major League Soccer. 

"În 2019 am început să ne gândim cum îl putem aduce. Messi poate transforma MLS în unul dintre cele mai mari trei campionate din lume. Cred că va dori să își lase amprenta aici. Când se retrage, va avea un procent din acțiunile clubului.

Salariul său e cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. A fost nevoie de trei ani, dintre care un an și jumătate foarte intens. Am avut multe conversații cu tatăl său, Jorge.

David Beckham nu a vorbit cu Leo decât despre chestiuni legate de fotbal. Contractul celor de la Apple a fost foarte important în finalizarea negocierilor", a spus Jorge Mas, unul dintre patronii clubului, potrivit Marca. 

Lionel Messi: "Sunt fericit cu decizia luată"

Fotbalistul a vorbit din nou despre noua ”provocare” din cariera sa. În State, argentinianul va avea o misiune dificilă cu Inter Miami, care este ultima în Conferința de Est din MLS.

”Sunt bine, deși inițial aveam alt plan. Sunt fericit cu decizia luată. Sunt gata de de această provocare! E un pas important și sunt conștient de ce presupune”, a spus acesta, potrivit Firstpost.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!