Artista adorată de toată planeta, care va fi pe tricourile Barcei în El Clasico, a dezvăluit care sunt jucătorii săi preferați

El Clasico Barcelona Rosalia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 18:36
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 18:29

Barcelona și Real Madrid se duelează în El Clasico, pe Camp Nou, duminică de la 22:00. 

Pentru meciul cu Real Madrid din campionat echipa lui Xavi Hernandez va purta tricouri speciale, așa cum s-a întâmplat și în meciul tur. Colaborarea catalanilor cu Spotifiy aduce un nou model inedit pe tricourile Barcei iar de această dată vor purta logo-ul 'Motomami', care îi aparține faimoasei Rosalia. 

Momentul este cu atât mai special cu cât cântăreața este născută la periferia Barcelonei și s-a fotografiat deja în tricoul pe care jucătorii lui Xavi îl vor purta duminică. Artista a acordat un interviu recent în care a vorbit despre echipă, dezvăluind și care sunt jucătorii săi preferați. 

Rosalia a dezvăluit care sunt fotbaliștii săi favoriți: „Ei sunt preferații mei!”

„Sunt extrem de încântată că o echipă atât de importantă precum Barca să poarte acest tricou și în special într-un meci atât de important. Văd similarități între fotbal și muzică, emoția pe care o trăiești la un meci sau la un concert, de exemplu. Energia oamenilor, atâtea persoane care trăiesc același moment, îndreptându-și toată atenția într-un loc. 

Datorită vârstei/nostalgiei în care mă uitam la meciuri acasă, favoriții mei sunt Messi, Eto'o și Zidane, iar de acum îmi plac mult Pedri și Mbappe”, a declarat Rosalia conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!